Drenering – Austad Maskinstasjon AS

Vi utfører alt innen drenering

Ønsker du å få foretatt drenering? Austad Maskinstasjon AS tilbyr drenering som en del av vårt utvalg av tjenester. Opplever du for eksempel fukt og fuktskader i kjelleren skyldes det i de fleste tilfeller at fukt trenger inn fra grunnen. I en slik situasjon er det sterkt tilrådelig å få utført drenering. Effektiv drenering sørger for at vannet føres bort fra grunnmuren slik at inneklimaet og huskonstruksjonen ikke påvirkes av fuktighet. 

Austad Maskinstasjon AS har lang erfaring innen drenering. Med vår moderne maskinpark kombinert med våre solide kompetanser kan vi påta oss alle typer oppdrag innen drenering. Vi er en pålitelig aktør som utfører dreneringsoppdrag i harmoni med de høyeste standardene. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet gjør oss til det trygge valget når du har behov for å få utført drenering. Vi har godt innarbeidede rutiner som sikrer sikrer høy effektivitet når vi utfører oppdrag. Dette gjør at vi kan holde prisene på et attraktivt nivå. 

Vi har stor lokal forankring

Austad Maskinstasjon AS holder til på Røra i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. Siden vår etablering tilbake i 1954 har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg for ulike kunde i vårt lokalområde. Vår store allsidighet, pålitelighet og fleksibilitet er noe som våre kunder ofte fremhever i deres tilbakemeldinger til oss. Noe vi svært stolte over!

Ta gjerne kontakt på telefon 74 15 41 00 for å få mer informasjon vedrørende vårt tilbud innen drenering.