Spesialtransport – Austad Maskinstasjon AS

Spesialtransport er en del av vårt kompetansefelt

Har du behov for spesialtransport? Vi tilbyr spesialtransport som en viktig del av vårt brede knippe av tjenester. Austad Maskinstasjon AS tilbyr totalløsninger som inkluderer besiktigelse, realitetsvurdering, lasting, transportering og lossing – vi råder over utstyr for all slags spesialtransport. Uansett dine behov i forhold til spesialtransport kan du med fordel ta kontakt til oss og høre om mulighetene for en skreddersydd løsning.

Austad Maskinstasjon AS er et kjent navn i lokalområdet vårt. Gjennom vår solide innsats over en lang årrekke har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg for kunder med behov for transport- og entreprenørløsninger. I oss har du en pålitelige samarbeidspartner som alltid setter dine behov og ønsker i sentrum – og alltid utfører oppdrag til avtalt tid. 

Vår vektlegging av profesjonalisme i alle ledd bidrar til vår stadig voksende portefølje av fornøyde kunder. Med andre ord er vi det trygge valget når du trenger spesialtransport basert på moderne utstyr og spisskompetanse.

Vi har lang erfaring innen spesialtransport

Austad Maskinstasjon AS kan spore sin historie tilbake til 1954. Vi er en familieeid bedrift med stolte tradisjoner og stor forankring i vårt lokalområde i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. Takket være vår store allsidighet kan vi tilby en unik kombinasjon av transport- og entreprenørtjenester - herunder spesialtransport. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv krevende og omfattende oppdrag.

Ta gjerne kontakt på telefon 74 15 41 00 for mer informasjon vedrørende hva vi kan tilby deg innen spesialtransport.