Maskinentreprenør – Austad Maskinstasjon AS

Vi er en allsidig maskinentreprenør

Austad Maskinstasjon AS er en allsidig maskinentreprenør som råder over en omfattende maskinpark. Som anerkjent maskinentreprenør påtar vi oss alle typer gravearbeider – og alle oppdrag utføres til avtalt tid. Vi er en maskinentreprenør som vekter vår kompetanse meget høyt. Derfor holder vi vår kunnskap kontinuerlig oppdatert - og følger med på utviklingen i bransjen for å kunne fortsette med å tilby løsninger i beste kvalitet. Vi er med andre det ord det trygge valget når du har behov for en maskinentreprenør.

Takket være vårt omfattende kompetansefelt kan vi tilby en unik bredde i våre tjenester. Med lang erfaring som både transport- og entreprenørfirma kan vi sammensette løsninger få andre aktører kan matche. Gi oss dine behov og ønsker, så vil vi skreddersy en løsning som imøtekommer dine behov. 

En maskinentreprenør med stor kundeportefølje

Vi anser pålitelighet og kvalitet som våre viktigste nøkkelbegrep. Dette er noe som har preget våre tjenester i flere årtier, og derfor har vi opparbeidet en omfattende portefølje av fornøyde kunder. Som maskinentreprenør har vi løst mange oppdrag i både vårt lokalområde, men også i resten av Trøndelag.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vårt tilbud som maskinentreprenør er det bare å kontakt oss på telefon 74 15 41 00 for en hyggelig prat.

Drenering – Austad Maskinstasjon AS

Vi utfører alt innen drenering

Ønsker du å få foretatt drenering? Austad Maskinstasjon AS tilbyr drenering som en del av vårt utvalg av tjenester. Opplever du for eksempel fukt og fuktskader i kjelleren skyldes det i de fleste tilfeller at fukt trenger inn fra grunnen. I en slik situasjon er det sterkt tilrådelig å få utført drenering. Effektiv drenering sørger for at vannet føres bort fra grunnmuren slik at inneklimaet og huskonstruksjonen ikke påvirkes av fuktighet. 

Austad Maskinstasjon AS har lang erfaring innen drenering. Med vår moderne maskinpark kombinert med våre solide kompetanser kan vi påta oss alle typer oppdrag innen drenering. Vi er en pålitelig aktør som utfører dreneringsoppdrag i harmoni med de høyeste standardene. Vårt kompromissløse fokus på kvalitet gjør oss til det trygge valget når du har behov for å få utført drenering. Vi har godt innarbeidede rutiner som sikrer sikrer høy effektivitet når vi utfører oppdrag. Dette gjør at vi kan holde prisene på et attraktivt nivå. 

Vi har stor lokal forankring

Austad Maskinstasjon AS holder til på Røra i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. Siden vår etablering tilbake i 1954 har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg for ulike kunde i vårt lokalområde. Vår store allsidighet, pålitelighet og fleksibilitet er noe som våre kunder ofte fremhever i deres tilbakemeldinger til oss. Noe vi svært stolte over!

Ta gjerne kontakt på telefon 74 15 41 00 for å få mer informasjon vedrørende vårt tilbud innen drenering.

Et tradisjonsrikt transportfirma

Austad Maskinstasjon AS er et veletablert entreprenør- og transportfirma med lang erfaring innen våre fagområder. Som transportfirma forestår vi blant annet levering av for eksempel grus, sand, pukk, masseflytting samt spesialtransport. Vår store lokalkjennskap gjør at vi kan tilby rask transport med vår moderne bilpark. 

Som transportfirma med stor yrkestolthet er det naturlig for oss å strekke oss så langt som mulig for å innfri alle dine behov og ønsker. Dersom du har spesielle behov kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg. Vær oppmerksom på at det er plasskrevende å levere grus, sand og pukk – det skal gjerne være plass til å nå fram til tipplass, tippe, dele og spre steinmaterialet.

Vårt transportfirma har stor lokal forankring

Vårt transportfirma holder til på Røra i Inderøy kommune, og vi har det meste av Trøndelag som vårt primære satsningsområde. Vi er svært stolte over den tilliten vi blir vist av  våre kunder i lokalområdet, og dette bidrar til vår ambisjon om å levere tjenester i en klasse for seg. 

Vårt transportfirma har sunn økonomi og vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv krevende oppdrag.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende vårt tilbud som transportfirma er det bare å kontakte oss på telefon 74 15 41 00.

Spesialtransport – Austad Maskinstasjon AS

Spesialtransport er en del av vårt kompetansefelt

Har du behov for spesialtransport? Vi tilbyr spesialtransport som en viktig del av vårt brede knippe av tjenester. Austad Maskinstasjon AS tilbyr totalløsninger som inkluderer besiktigelse, realitetsvurdering, lasting, transportering og lossing – vi råder over utstyr for all slags spesialtransport. Uansett dine behov i forhold til spesialtransport kan du med fordel ta kontakt til oss og høre om mulighetene for en skreddersydd løsning.

Austad Maskinstasjon AS er et kjent navn i lokalområdet vårt. Gjennom vår solide innsats over en lang årrekke har vi posisjonert oss som et naturlig førstevalg for kunder med behov for transport- og entreprenørløsninger. I oss har du en pålitelige samarbeidspartner som alltid setter dine behov og ønsker i sentrum – og alltid utfører oppdrag til avtalt tid. 

Vår vektlegging av profesjonalisme i alle ledd bidrar til vår stadig voksende portefølje av fornøyde kunder. Med andre ord er vi det trygge valget når du trenger spesialtransport basert på moderne utstyr og spisskompetanse.

Vi har lang erfaring innen spesialtransport

Austad Maskinstasjon AS kan spore sin historie tilbake til 1954. Vi er en familieeid bedrift med stolte tradisjoner og stor forankring i vårt lokalområde i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. Takket være vår store allsidighet kan vi tilby en unik kombinasjon av transport- og entreprenørtjenester - herunder spesialtransport. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv krevende og omfattende oppdrag.

Ta gjerne kontakt på telefon 74 15 41 00 for mer informasjon vedrørende hva vi kan tilby deg innen spesialtransport.