Transportfirma - Austad Maskinstasjon AS

Et tradisjonsrikt transportfirma

Austad Maskinstasjon AS er et veletablert entreprenør- og transportfirma med lang erfaring innen våre fagområder. Som transportfirma forestår vi blant annet levering av for eksempel grus, sand, pukk, masseflytting samt spesialtransport. Vår store lokalkjennskap gjør at vi kan tilby rask transport med vår moderne bilpark. 

Som transportfirma med stor yrkestolthet er det naturlig for oss å strekke oss så langt som mulig for å innfri alle dine behov og ønsker. Dersom du har spesielle behov kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg. Vær oppmerksom på at det er plasskrevende å levere grus, sand og pukk – det skal gjerne være plass til å nå fram til tipplass, tippe, dele og spre steinmaterialet.

Vårt transportfirma har stor lokal forankring

Vårt transportfirma holder til på Røra i Inderøy kommune, og vi har det meste av Trøndelag som vårt primære satsningsområde. Vi er svært stolte over den tilliten vi blir vist av  våre kunder i lokalområdet, og dette bidrar til vår ambisjon om å levere tjenester i en klasse for seg. 

Vårt transportfirma har sunn økonomi og vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss selv krevende oppdrag.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende vårt tilbud som transportfirma er det bare å kontakte oss på telefon 74 15 41 00.